In de Sportpraktijk ligt de focus op het verlenen van hoogwaardige medische zorg aan topsportteams en atleten. Mijn aanpak is gebaseerd op actuele evidentie en legt een sterke nadruk op zowel fysieke als mentale gezondheid, waarbij ik keihard werken en een inzet van 100% beschouw als de minimale verwachting.

Vanuit ons holistische perspectief ben ik een voorstander van nauwe samenwerking met specialisten zoals sportorthopeden, sportpsychologen en voedingsspecialisten om het herstel en de prestaties optimaal te bevorderen.

Ik ben ervan overtuigd dat het optimaliseren van alle aspecten van gezondheid en prestaties van cruciaal belang is voor het creƫren van een stabiel fundament en het mogelijk maken van exceptionele prestaties door de sporter. In onze sportpraktijk streven we naar een holistische benadering om de algehele gezondheid en prestaties van de sporter te verbeteren.

Bruce.Fritz"Hard werken als een team, echter vergeet niet... JIJ bent hoofdrolspeler van jouw revalidatieproces- Bruce Fritz


SportfysiotherapieSportfysiotherapie
Sportfysiotherapie
Orthopedische Manuele TherapieOrthopedische Manuele Therapie
Orthopedische Manuele Therapie
Excellente diagnostiekExcellente diagnostiek
Excellente diagnostiek
TopsportTopsport
Topsport
ContactContact
Contact